۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
برگزاري جشنواره بازيهاي بومي-محلي در شهرستان دلگان
جشنواره بازيهاي بومي-محلي با حضور چهار شهرستان(دلگان,فنوج,قلعه گنج و ضرودبار) در محل شهر جلگه از توابع شهرستان دلگان برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي, جشنواره بازيهاي بومي- محلي با حضور چهار شهرستان(دلگان,فنوج,قلعه گنج و رودبار) در محل شهر جلگه از توابع شهرستان دلگان برگزار گرديد.
در اين جشنواره كه با هدف ايجاد اتحاد ,همبستگي و آشنايي با آداب و رسوم شهرستانهاي همجوار سعي در شناساندن فرهنگ غني خطه جنوبي دو استان هم جوار (سيستان و بلوچستان)شده بود.استقبال خوبي صورت گرفت.
برنامه هاي متنوع و و مفرح,اجراي سرودهاي دانش آموزي و همچنين برنامه ي موسيقي محلي, برگزاري مسابقات بازي هاي بومي با محوريت دانش آموزي,ارايه صنايع دستي خاص هر منطقه و همچنين پر رنگ تر از همه معرفي غذاهاي بومي و سالم هر شهرستان از ديگر بخش هاي اين جشنواره زيبا بود.
حجه الاسلام نظر بامري امام جمعه شهر جلگه شاخصه مهم اين جشنواره را اتحاد و برادري امت واحده رسول الله در هفته وحدت عنوان و از برگزار كنندگان اين جشنواره تشكر بعمل آوردند.
مهندس شجاعي فرماندار دلگان ضمن خيرمقدم و تشكر از ميهمانان و تبريك به مناسبت هفته وحدت با اشاره به بحث ظريفتهاي بومي منطقه,از ميزباني مردم شهر جلگه تقدير بعمل اوردند.
جازموريان طبيعتي بكر با اكولوژي خاص خود داراي شاخصه گردشگردي بياباني و همچنين به واسطه  عدم نورپردازي شهري (نور پردازي زمين به آسمان)داراي آسماني مناسب جهت گردشگران ستاره شناسي آماتور و حرفه اي مي باشد.
از خصايص ديگر خطه جازموريان ميتوان به تعداد متوسط 330روز آفتابي اين مكان اشاره كرد كه ظرفيتي بارز در توليد انرژي پاك خواهد بود.
لازم به ذكر است پرسنل شبكه بهداشت و درمان شهرستان دلگان در كنار ساير ادارات شركت كننده نيز با هدف معرفي غذاي بومي سالم در اين جشنواره حضور پر رنگ و حداكثري داشتند.
روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان دلگان
تاریخ: